Prvi Karlovački

Svetić odgovorio Biraču: Odluka o održavanju online sjednice GV donesena u dogovorno s Predsjedništvom – nitko nije imao primjedbi

Autor: Marta Marinović

13.12.2021

Politika

Gradski vijećnik Dimitrije Birač danas je održao press konferenciju na kojoj je poručio kako nema razloga za održavanjem online sjednica Gradskog vijeća. Na izjavu Birača reagirao je Marin Svetić, predsjednik karlovačkog Gradskog vijeća.

-Ovim putem želim izvijestiti da je odluka o održavanju „on line“ sjednice Gradskog vijeća donijeta dogovorno na sjednici Predsjedništva Gradskog vijeća Grada Karlovca zbog aktualne epidemiološke situacije i sukladno mjerama i preporukama Stožera CZ RH i HZJZ-a. Predsjedništvo Gradskog vijeća čine  i  predsjednici svih Klubova vijećnika koji nisu imali primjedbe na odluku o održavanju sjednice Gradskog vijeća na ovaj način. Rad Gradskog vijeća je transparentan i javan i svi koji to žele sjednice i rad gradskih vijećnika mogu pratiti uživo putem YouTube kanala – Grad Karlovac, poručio je priopćenjem predsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca Marin Svetić.