Teniski klub "Karlovac"

Svečano otvorena preuređena dvorana Teniskog kluba "Karlovac"

VIŠE IZ RUBRIKE

Preuređena dvorana

Ukupna vrijednost svih radova iznosi 72.114,50 eura

Teniski klub "Karlovac" organizirao je danas službeno otvorenje novouređene sportske dvorane. Preuređenjem dvorane poboljšani su uvjeti za treniranje i rad. Za goste i uzvanike organiziran je obilazak dvorane i upoznavanje sa svim inovacijama i promjenama koje su postignute tijekom renovacije. Svečanom otvorenju prisustvovali su županica Martina Furdek Hajdin i gradonačelnik Damir Mandić. Predsjednik Teniskog kluba "Karlovac" Robert Crevar istaknuo je da su radovi vrijedni 72.114,50 eura, a da je Lana Grupa dala donaciju od 60 tisuća eura.

-Cijela rekonstrukcija dvorane trajala je 44 dana. Započela je promjenom krovne cerade, zatim popravcima unutar dvorane, čišćenjem dvorane od poda do stropa, zatim je postavljena nova teniska podloga i sve će završiti postavljanjem novih teniskih reklamnih blendi. Ukupna vrijednost svih radova iznosi 72.114,50 eura, radovi su financiranim vlastitim sredstvima kluba, iz donacija i sponzorstava. Mislim da je Karlovac dobio jednu lijepu modernu dvoranu, kakve trenutno nema u Hrvatskoj i generacije tenisača ovdje će naučiti igrati tenis, družiti se i učiti o pravim životnim vrijednostima, kazao je predsjednik Robert Crevar.

Uz tenisko igralište, dvorana ima i teren za badminton. Predsjednik kluba Robert Crevar zahvalio je na podršci Gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.