Koncert u Gradskom kazalištu Zorin dom

Svečani koncert povodom sto godina postojanja i djelovanja KUD- "Rečica"

VIŠE IZ RUBRIKE

Sto godina društva

Koncert će biti održan u nedjelju, 29. listopada u 18 sati

KUD "Rečica" povodom 100 godina postojanja i djelovanja društva organizira veliki svečani koncert koji će se održati 29. listopada 2023. godine u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu, s početkom u 18 sati.

Na koncertu će se predstaviti sve sekcije društva, od najmlađih iz dječje folklorne sekcije, preko folklorne sekcije društva, tamburaškog orkestra, Rečičkih guca… Također ćemo imati priliku prisjetiti se nekih prošlih vremena uz bivše članove društva koji će nam se pridružiti na pozornici, plesom, pjesmom i zvukom tamburice.

Osim KUD-a domaćina, svojim programom predstavit će se i gosti FA "Ivan Mažuranić" Karlovac, KUD "Sveti Juraj" Draganić i TS "Rečički sokoli" te prikazati dio svog bogatog repertoara.

Prije i nakon koncerta moći će se nabaviti i monografija društva, izdana povodom ovog vrijednog jubileja.

Cijele godine KUD "Rečica" brojnim nastupima i događanjima obilježava obljetnicu od velikog značaja za naše društvo, naš kraj, ali i njegovu okolicu, te kao kruna ovogodišnje proslave dolazi koncert koji je marljivo pripreman kroz duže vrijeme. Uključen je veliki broj sudionika što predstavlja posebno veselje te se članovi KUD-a nadaju da će pripremljenim programom razveseliti i vjernu publiku.