ZAKUD Karlovačke županije

Svečani koncert pjevačkog zbora "Vid Rukavina"

VIŠE IZ RUBRIKE

Godišnja produkcija

Voditelju zbora - profesoru glazbe, Ratku Pogačiću u ime ZAKUD-a uručena je Povelja za 50 godina uspješnog i svestranog rada u kulturno umjetničkom amaterizmu. Povelju je dobio i od Hrvatskog sabora kulture.

Na sinoćnjem svečanom koncertu Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika “Vid Rukavina” u Zorin domu pojedinim članovima zbora uručene su u ime Hrvatskog sabora kulture i ZAKUD- a Karlovačke županije brončane, srebrne, zlatne i dijamantne diplome.

Voditelju zbora - profesoru glazbe, Ratku Pogačiću je u ime ZAKUD-a uručena Povelja za 50 godina uspješnog i svestranog rada u kulturno umjetničkom amaterizmu. Povelju je dobio i od Hrvatskog sabora kulture.

Izvođačima su na sjajnom nastupu čestitale županica Martina Furdek Hajdin i zamjenica gradonačelnika Karlovca Ivana Fočić.

-Čestitke na sjajnom koncertu prepunom pozitive i ljubavi. Hvala na svim pjesmama u kojima smo zaista uživali. Čestitke na sjajnom nastupu i gostima Luciji i Ivanu Šimatoviću, navodi na FB stranici ZAKUD-a njezin predsjednik Damir Škrtić.