Prvi Karlovački

“Sve dok imaš ljubav” nova pjesma Kikija Rahimovskog uoči zagrebačkog koncerta

Autor: Anamarija Radočaj

10.03.2020

Glazba

Manje od tjedan dana dijeli nas od koncerta, ali i promocije albuma koji su obožavatelji Kikija Rahimovskog dugo čekali. Tim povodom Kiki je odlučio razveseliti svoju publiku novom pjesmom Sve dok imaš ljubav.

Ljubav i samo ljubav, poruka je skladbe koja dolazi s aktualnog albuma ‘Stopala’ u izdanju Hit Recordsa.

-Sjećam se dok smo radili pjesmu u studiju, neka pozitivna energija uvukla se u sve nas, spontano bi je zapjevali i zaplesali. A ja baš i nisam neki plesač, više skakač. Neka nas ljubav tjera na lijepe stvari u životu i zato je ova pjesma kao novi singl. Nju ćemo također izvesti u pojačanom trubačkom i gudačkom sastavu u sklopu koncertne promocije novog albuma. Vidimo se u Zagrebu, u Historyju 14.03…, poručio je Kiki.

Nema sumnje kako će History biti pretijesan za sve ljubitelje Kikijevog opusa jer publiku i struku u posljednje je vrijeme oduševio nizom odličnih pjesama, Bijele zastave, Opet palim radio te velikim hitom Stopala, po kojoj je album i dobio ime.

Petnaest za petnaest, najlakše bi mogli reći. Naime, novi album uz petnaest godina glazbenog rada, donosi isto toliko pjesama iz Kikijeve autorske radionice uz podršku autora, kao što su Miro i Sonja Buljan, Neno Ninčević. Kiki pritom odlično balansira pop rock zvukom, uz nekoliko predivnih balada, te je sigurno kako će na ovom izdanju, svatko pronaći pjesme po svom ukusu.