Zgrada na Korzu je u privatnom vlasništvu

Suvlasnici u dogovoru s upraviteljem zgrade moraju u što kraćem roku osigurati zgradu i omogućiti siguran prolaz pješacima

VIŠE IZ RUBRIKE

Priopćenje iz Grada

Vatrogasci su osigurali prostor i uklonili moguće opasne dijelove, djelatnici Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo su ogradili taj dio zgrade, Zelenilo će postaviti dodatnu prometnu signalizaciju, a iz tvrtke Čistoća će očistiti pločnik i zbrinuti materijal koji se odlomio.

Večeras se na karlovačkom Korzu odlomio vijenac zgrade i pao na pločnik. Radi se o zgradi na Trgu Petra Zrinskog 1 koja je u privatnom vlasništvu, stoji u večerašnjem priopćenju koje nam stiže iz Ureda gradonačelnika. Odmah su na teren izašli vatrogasci, policija i hitna služba koja je pružila pomoć obitelji koja je u tom trenutku prolazila pločnikom.

Sve gradske službe su na terenu, poručuju iz gradske uprave. Vatrogasci su osigurali prostor i uklonili moguće opasne dijelove, a djelatnici Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo su ogradili taj dio zgrade. Zelenilo će postaviti dodatnu prometnu signalizaciju, a iz tvrtke Čistoća će očistiti pločnik i zbrinuti materijal koji se odlomio, najavljuju u poslanom priopćenju.

Predstavnici Grada su u stalnom kontaktu sa žurnim službama, kažu. Isto tako, u kontaktu su i sa predstavnicom stanara. Kako se radi o zgradi u privatnom vlasništvu, suvlasnici u dogovoru s upraviteljem zgrade moraju u što kraćem roku osigurati zgradu i omogućiti siguran prolaz pješacima.

Priopćenje završava pozivom građanima na dodatan oprez.