Završava "Subotom na Korani"

Sutra edukativno predavanje prijepodne, poslijepodne zabavne igre na livadi kod Aquatike

VIŠE IZ RUBRIKE

U prirodu!

Predavanje i radionica pod nazivom „Dječji mozak i priroda kao poticaj njegova razvoja“ namijenjena je roditeljima djece u dobi do tri godine i budućim roditeljima

Aquatika uz potporu Turističke zajednice grada Karlovca već treću godinu zaredom organizira događaje pod nazivom „Subotom na Koranu“. Tri subote do sada obilježile su odlična zabava uz društvene i sportske igre, kao i edukativna predavanja partnera Javne ustanove Natura viva i Javna ustanova Zeleni prsten.

-Ove, posljednje u nizu, subote očekuje vas još jedno edukativno i zanimljivo predavanje koje će održati Maja Jerčić, osnivačica i voditeljica KoHo pedagogije na temu razumijevanja dječjeg mozga. A poslijepodne od 16 do 19 sati očekuje vas zabava na otvorenom uz raznovrsne društvene i sportske igre na livadi uz Aquatiku. Predavanje i radionica pod nazivom „Dječji mozak i priroda kao poticaj njegova razvoja“ namijenjena je roditeljima djece u dobi do tri godine i budućim roditeljima, najavljuju iz Aquatike.

Na najavljenoj radionici moći će se naučiti na koji način se razvija dječji mozak, što predstavlja pojam „neuroplastičnost“ mozga, koja je uloga okoline u poticanju razvoja mozga, koja su iskustva potrebna mozgu za razvoj, koji je značaj prirode za razvoj mozga, primjeri prirodnih poticaja i aktivnosti u prirodi koji potiču razvoj mozga, što je rizična igra te zanimljivosti o dječjem razvoju.

Radionica se održava u Zelenoj knjižnici Aquatike s početkom u 11 sati.

-Obilježimo ove subote završetak programa „Subotom na Koranu“ uz edukativno predavanje prijepodne, a poslijepodne uz zabavne društveno-sportske igre na otvorenom, pozivaju iz Aquatike.