Tvrtka Inkasator organizirala tradicionalni skup

Sudjelovalo 280 predstavnika suvlasnika, pridružile se gradske tvrtke i udruge

VIŠE IZ RUBRIKE

Upravljanje zgradama

Suradnjom nalazimo rješenja, mogućnosti, prezentiramo ih predstavnicima i suvlasnicima i idemo ka poboljšanju suživota u višestambeni zgradama u našem gradu, rekla je direktorica Inkasatora

Tvrtka Inkasator večeras je, nakon prekida zbog pandemije, ponovo organizirala tradicionalni godišnji skup predstavnika suvlasnika višestambenih zgrada. Praksa je, kazala je direktorica Inkasatora Andreja Barberić, da se na skupu ponude i razmjene nove informacije, ali i da se rezimira ono što je do sada učinjeno. Na večerašnjem skupu posebni su gosti bili predstavnici portala gradonačelnik.hr.

Oni su okupljenima predstavili rezultate istraživanja o najčešćim problemima s kojima se suvlasnici višestambenih zgrada susreću u Hrvatskoj.

Barberić je uoči početka naglasila da će biti riječi i o budućim aktivnosti, prije svega to su daljnja ulaganja u energentsku obnovu.

Na upraviteljima je, dodala je direktorica Inkasatora, da pronalaze rješenja za obnovu onih zgrada koje su teže rješive, a takvih problema imaju svi.

-Suradnjom nalazimo rješenja, mogućnosti, prezentiramo ih predstavnicima i suvlasnicima i idemo ka poboljšanju suživota u višestambeni zgradama u našem gradu, ali i promjeni vizure cijelog našeg grada. Time dajemo i snažnu potporu svim projektima koje provodi Grad Karlovac, ali i sve ostale gradske tvrtke u području komunalnih djelatnosti, rekla je Barberić.

Okupilo se 280 predstavnika suvlasnika, pa je velika dvorana kina Edison bila premala da smjesti sve, a sudjelovale su i ostale gradske komunalne tvrtke, predstavnici Udruge za zaštitu potrošača, Udruge suvlasnika grada Karlovca te gradonačelnik Damir Mandić.

-Ovo je dobar način da se na jedno mjestu podijele sve one informacije koje su direktno usmjerene svima onima koji žive u višestambenim zgradama. Mislim da je dobro dijeliti informacije i vjerujem da će biti prigoda čuti neka pitanja, prijedloge ili kritike sugrađana i da ćemo na kraju ipak svi raditi ono što moramo - privatni vlasnici brinuti o privatnom vlasništvu, a gradska uprava o javom dobru grada Karlovca, poručio je između ostalog Mandić.