PU karlovačka

Sud kaznio još jednog recidivistu

VIŠE IZ RUBRIKE

Dolijao!

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 1.210 eura te mu je trajno oduzeto navedeno osobno vozilo kao sredstvo počinjenja prekršaja

U redovitom jutarnjem javljanju za naš Radio voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Željko Magdić izvijestio je da je sud kaznio još jednog recidivistu zbog počinjenih prometnih prekršaja i izazivanja prometne nesreće.

- Jučer je na Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 35-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja koji je u jutarnjim satima 29. svibnja na autocesti A-1 na 71 kilometru s osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka prouzročio prometnu nesreću u kojoj je 33-godišnja putnica zadobila lakše ozlijede, nakon čega je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja prometne nesreće. Policijski službenici su također utvrdili da je isti upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0,90 g/kg. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 1.210 eura te mu je trajno oduzeto navedeno osobno vozilo kao sredstvo počinjenja prekršaja, rekao je Magdić.