Prvi Karlovački

Studio Smijeha u Karlovac dovodi trodnevni festival humora

12.06.2019

Karlovac

Nakon više od deset godina redovitih nastupa diljem županije, zagrebački Studio Smijeha će od 14. do 16. lipnja u gradu na četiri rijeke održati prvi Festival Studija Smijeha

Kroz gotovo cjelodnevna druženja Karlovčane očekuju društvene igre odigrane na novi način, dječja interaktivna predstava, vrhunski stand up i improvizacijski nastupi te kao šećer na kraju svake večeri, zabava uz odličnu glazbu i ekipu Studija Smijeha.

Festival započinje u petak, 14. lipnja u 21 sat sa “Best of stand up” nastupom Marine Orsag, Tihomira Paravine, Vlatke Mifke, Marka Dejanovića i Marka Šećkanovića.

Subota je od 15 sati rezervirana za dječju interaktivnu predstavu “Kaje?! Di je jaje?” koju izvode Marina Orsag, Tin Sedlar i Goran Vinčić. U 16:30 počet će Pub Pictionary, a navečer u 21 sat “Best of stand up” Tina Sedlara, Gorana Vinčića, Mirande Lončar, Igora Drlje i Dragitze Reštegorac.

Nedjelju će obilježiti uzbudljiva igru “Ljudskog Čovječe ne ljuti se” kakvog još niste probali, a na koji se možete prijaviti od 14 do 19 sati toga dana. Trodnevno druženje završit će uz improvizacijsku komediju Marine Orsag, Tina Sedlara, Gorana Vinčića i Vlatke Mifke.

Festival Studija Smijeha će se održati na livadi u prekrasnom dvorištu Sportskog bara Klub, Borlin gaj 1, a namijenjen je svima kojima je do zabave, smijeha i dobrog druženja. Ulaznice su u pretprodaji na šanku Sportskog bara Klub te online na Entrio.hr.

Studio Smijeha prvi je “comedy club” u Hrvatskoj, a ove godine slavi svoj osmi rođendan, dok kao skupina izvrsnih stand up komičara postoji puno duže. Studio Smijeha producira preko 550 nastupa godišnje, u klubu ili van kluba, od kojih je 90% rasprodano. Komičari Studija Smijeha svakim nastupom se pobrinu da publika iz dvorane izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom. Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015., Najbolji ženski Adria stand up komičar 2013., Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014., Titulu Europskog heroja humora 2018.

Više informacija pronađi ovdje.