Prvi Karlovački

Studentska menza od danas na raspolaganju svim studentima u restoranu “Zrinski”

Autor: Sunčica Laić

28.11.2019

Karlovac

Studentska menza od danas je na raspolaganju svim studentima u restoranu Doma Oružanih snaga RH „Zrinski“. Mogućnost prehrane imat će 600 studenata s karlovačkog Veleučilišta, a obroci će im biti osigurani svih dana u tjednu, kao i vikendom.

Vrijeme ručka je od 11.30 do 14.30, večera od 18 do 21 sati, dakle primjereno studentskim obvezama na fakultetima. Studentima ćemo sukladno Pravilniku nadležnog Ministarstva dijeliti po tri jelovnika, pri čemu je jedan vegeterijanski, a isto tako će biti i za večeru. Uz to, bit će još i dodatnih jela koja oni mogu kupiti povrh onog što je sastavnica jelovnika, primjerice bečki odrezak, pljeskavice, čevape i drugo, istaknuo je za naš radio upravitelj navedenog Doma, Željko Goršić.

Naglasio je kako oni plaćaju svojom iksicom, a sve ono što dodatno žele kupiti plaćaju po cjeniku za studentsku prehranu.

Studenti koji nisu iz Karlovca, odnosno studiraju i stanuju ovdje i nemaju mogućnost preko vikenda otići svojoj kući, moći će jesti ovdje kod nas, a menzu će moći koristiti  i naši karlovački studenti koji studiraju u bilo kojem drugom gradu ili županiji, jer iksica nema granica, poručuje Goršić. (sl)

Foto: (ič)

Autor: Sunčica Laić