Prvi Karlovački

Stotinjak biciklista sudjeluje na “Tijelovskoj biciklijadi”

Autor: Branko Obradović

11.06.2020

Mozaik

Organizator je Sportsko rekreacijski klub "Pedala laganini"

Sportsko rekreacijski klub “Pedala laganini” organizira danas tradicionalnu “Tijelovsku biciklijadu”. Prijave za biciklijadu bile su na Trgu bana Josipa Jelačića od 8 sati i 30 minuta, a start je bio u 9 sati. Startnina je iznosila 40 kuna, a svaki sudionik dobiva užinu i osvježavajući napitak.

Konačno lijepo vrijeme, korona je prošla i “Pedala laganini” kreće s organiziranjem biciklijada za građanstvo. “Tijelovska biciklijada” nam je prva u ovoj godini, jer smo “Proljetnu biciklijadu” morali otkazati. Jedva smo dočekali da krenemo s organiziranjem biciklijada za građanstvo i evo odaziv je iznad očekivanja. Trasa je od Trga bana Josipa Jelačića, Kraševim ulicom, Banijom i Vodostajom do Kobilića, a zatim preko Vodostaja i Orlovca do Ribolovno-sportskog centra Šumbar, gdje je predviđena užina i prigodni zabavni program. Povratak biciklista predviđen je pojedinačno oko 14 sati, preko Orlovca i Banije. Ukupna dužina trase iznosi 35 km, kazao je predsjednik Sportsko rekreacijskog kluba “Pedala laganini”Vladimir Latković.

Predsjednik Latković rekao je da je u pripremi biciklijada “4 rijeke” te je istaknuo da je klub preselio u nove prostorije.

-Sada nam dolazi biciklijada “4 rijeke”, to nam je glavna biciklijada u godini i održava se u povodu rođendana grada Karlovca. Preselili smo se u nove prostorije, iz Jarnevićeve ulice otišli smo u bivšu vojarnu Luščić. Tamo smo uredili prostorije o svom trošku i uz pomoć donatora. Sada čekamo nove članove, kazao je Latković.

Foto: Igor Čepurkovski

Autor: Branko Obradović