Sportski vikend

Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju ovaj vikend prvi krug natjecanja "Europe Trophy"

VIŠE IZ RUBRIKE

Stolni tenis

Dugoreške stolnotenisačice igraju u Zagrebu protiv dvije talijanske ekipe

Stolnotenisačice "Aquaestila" i u ovoj sezoni nastupaju u europskom natjecanju "Europe Trophy". Dugoreške stolnotenisačice u prvom krugu natjecanja igrat će u grupi A u Zagrebu, u grupi B je drugi hrvatski predstavnik "Dr. Časl". "Aquaestil" je u grupi s dvije talijanske ekipe "Muravera" i "TennisTavolo Sassari". "Aquaestil" igra u subotu od 16 sati s ekipom "Muravere", a u nedjelju od 11 sati s "TennisTavolo Sassari".

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u Rijeci u desetom kolu Superlige za seniorke kod ekipe "Rijeke". Susret počinje u 19 sati i 30 minuta.

Košarkaši "Šanca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetom kolu Druge muške košarkaške lige zapad momčad "Istre" iz Pule. Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u Rovinju u jedanaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod  momčadi "Rovinja". Utakmica počinje u 19 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trinaestom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Moslavine" iz Kutine. Utakmica počinje u 17 sati.