Prvi Karlovački

Stjepan Basar najavio kandidaturu za predsjednika Županijskog HDZ-a

Autor: Sunčica Laić

05.11.2020

Politika

Stjepan Basar putem priopćenja najavio je svoju kandidaturu za predsjednika Županijskog HDZ-a.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

-Dugogodišnji sam aktivni član HDZ-a, obavljam funkciju predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Ozalj i zamjenika gradonačelnice Grada Ozlja.

Kao suvlasnik tvrtke „Aquaestil Plus d.o.o.“, lidera u izradi kupaonske opreme koja zapošljava preko 400 djelatnika, svojim profesionalnim radom u posljednjih 25 godina, dokazao sam svoje sposobnosti rukovođenja, sve s ciljem poticanja napretka Republike Hrvatske, a posebice Karlovačke županije.

Spreman sam i želim, sa svojim timom uglednih i stručnih ljudi, članova naše stranke, unaprijediti rad Hrvatske demokratske zajednice Karlovačke županije. Uvjeren sam da će moje znanje, iskustvo i motiviranost za rad biti od koristi svim članicama i članovima HDZ-a, kao i svim stanovnicima naše Županije.

Smatram da suradnju županijske i državne razine možemo unaprijediti, a politika predsjednika g. Andreja Plenkovića pokazala je da zna i može Hrvatsku voditi u pravom smjeru, da vodi brigu o svim kategorijama građana i ravnomjernom razvoju županija, te se uspješno nosi sa svim ugrozama koje su nas na žalost zadesile.

Kako bi se omogućio ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije, osim na poboljšanje rada Hrvatske demokratske zajednice, svoj rad namjeravam usmjeriti na:

*osiguravanje boljih uvjeta mladim obiteljima kako bi ostali živjeti u Republici Hrvatskoj i Karlovačkoj županiji,

*razvoj i unaprjeđenje gospodarstva s naglaskom na zapošljavanje i otvaranje novih radnih mjesta,

* jačanje ljudskih kapaciteta za brže i bolje povlačenje sredstava iz EU fondova,

* razvoj sela i ruralnog prostora te poboljšanje uvjeta života i rada na selu,

*stvaranje ugodnog prostora za život svim našim građanima izgradnjom komunalne infrastrukture te učinkovitom zaštitom okoliša,

*brigu o umirovljenicima i socijalno najosjetljivijim skupinama.

Kao Vaš predsjednik, uključit ću sve članove HDZ-a Karlovačke županije u proces donošenja odluka i time im pružiti mogućnost da iskažu svoja mišljenja i stavove, kako bismo na taj način zajedno istinski demokratski djelovali na dobrobit svih građana Karlovačke županije.

Zahvaljujem na podršci članica i članova HDZ-a Karlovačke županije a posebno kandidatima za potpredsjednike ŽO HDZ-a Karlovačke županije gosp. Tomislavu Katiću i Ivici Glöckneru, poručuje Basar.