Izvanredna izborna sjednica Skupštine Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac"

Stipe Smojver i dalje predsjednik, Anamarija Radočaj dopredsjednica, osvježen Upravni odbor

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

Novi članovi Upravnog odbora su Anamarija Radočaj, Neven Anić, Davor Dragičević i Matija Perković

Izvanredna izborna sjednica Skupštine Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac" održana je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Na sjednici je izabran novi Upravni odbor kluba, ustvari je osvježen novi članovima. Predsjednik kluba Stipe Smojver pojasnio je zašto je održana izvanredna izborna sjednica.

-Oformljeno je novo predsjedništvo kluba sa ciljem da probamo dovesti što više sponzora. Novi su Anamarija Radočaj, koja je dopredsjednica, novi su članovi Neven Anić, Davor Dragičević i Matija Perković, a stari smo Boris Savić, Ivica Frketić i ja. To je učinjeno da bi klub funkcionirao na zdravim nogama, rekao je Stipe Smojver.

Na novinarsko pitanje, da li ga je nakon dva poraza u Ligi za ostanak od "Dubrave" i "Metkovića-Mehanike" strah od ispadanja, Smojver je odgovorio da nema straha.

-Mene nije strah nikada, ja vjerujem u ostanak, ako se bude igralo kao protiv "Dubrave", onda nisam siguran, a ako bude sve kao u prvom dijelu prvenstva, onda sam siguran da ostajemo. "Osobno mislim da smo protiv "Dubrave" bili oštećeni, mada su dečki loše krenuli u utakmicu. Imali smo jedno razdoblje priprema, gdje su igrači bili bolesni, morali smo odgoditi pripremne utakmice. Cijelu sezonu nas muče ozljede tri igrača, koji su jako ozlijeđeni, jedan se vratio, dva još nisu, istaknuo je predsjednik Stipe Smojver.