Nasmijte se do suza uz majstora stand up komedije Željka Pervana

Stand-up komedija Željka Pervana “Na komadiću Europe” stiže u Karlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

    Majstor improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice Željko Pervan stiže u Karlovac.  Sa stand up komedijom "Na komadiću Europe" Pervan nastupa u Domu HV u četvrtak 14. ožujka, a početak je u 20 sati.

    „Na komadiću Europe“ naziv je stand-up komedije kojom će se Pervan predstaviti karlovačkoj publici, a kroz koju će na svoj osebujan način progovoriti o raznim temama, poput braka, odrastanja, žena, neizbježne politike… Ne treba se naravno iznenaditi ako mu neka od tema bude i vrlo aktualna, jer je poznat kao duhoviti komentator hrvatske zbilje i svakodnevice.

    Početkom ove godine Pervan je napravio nezabilježen rekord u samo nekoliko dana te je rasprodao tri velike dvorane V. Lisinskoga i skoro 5500 ulaznica.

    Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti u Parfumeriji Luna Blue, online na stranici eventim.hr, na svim prodajnim mjestima Eventima – TISAK Media na Korzu, kiosci Tiska na tržnici i Nazorovoj, Exclusive Change mjenjačnice u Konzumu i Supernovoj te na BP Petrol benzinskoj postaji. (vb)