Prvi Karlovački

Sportski vikend pun kuglačkih susreta

Autor: Branko Obradović

14.01.2022

Sport

Nastavljaju se kuglačka natjecanja u svim ligama u kojima igraju klubovi iz Karlovačke županije

U Prvoj B hrvatskoj kuglačkoj ligi za muške u subotu su na rasporedu susreti desetog kola. Svi susreti igraju se od 17 sati. “Kupa” iz Ozlja dočekuje na svojoj kuglani momčad “Crikvenice”. “Korana” iz Slunja gostuje u Rijeci kod ekipe “Mlake”. “Klek” gostuje kod vodeće momčadi “Plitvica”.

Ovaj vikend susretima desetog kola nastavlja se prvenstvo Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. “Ogulin” dočekuje u subotu od 10 sati ekipu “Gacke” iz Otočca. Kuglačice “Karlovca” dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” ekipu “Donata” iz Zadra. “Kupa” iz Ozlja dočekuje na svojoj kuglani u nedjelju od 16 sati ekipu “Šubićevca” iz Šibenika.

U subotu i nedjelju igraju se susreti dvanaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Kuglači “Željezničara” gostuju u subotu od 17 sati u Delnicama kod “Mladosti”. “Mostanje 1949” dočekuje u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” momčad “Uljanika” iz Pule. Kuglači “Policajca” iz Ogulina dočekuju u subotu od 18 sati ekipu “Rakovice”. Dugoreška “Stara hiža” gostuje u nedjelju od 15 sati u Otočcu kod momčadi “Vatrogasca”. Ogulinski “Obrtnik” igra u nedjelju od 18 sati u Otočcu s ekipom “Karlobaga”.

Malonogometni klub “Radnik Futsal” dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Prve hrvatske malonogometne lige za žene ekipu “Dinama” iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati.