Sportski vikend

Sportski vikend počinje danas gostovanjem nogometaša "Ilovca" u Zagrebu kod "Prečkog"

VIŠE IZ RUBRIKE

"Kanarinci" u gostima

"Ilovac" u posljednjem jesenskom kolu gostuje kod "Prečkog"

Nogometaši "Ilovca" gostuju danas u Zagrebu u petnaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Prečkog". Susret počinje u 19 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u četrnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige kod vodeće momčadi "Radnika Križevci". Susret počinje u 13 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u Osijeku u jedanaestom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Osijeka". Utakmica počinje u 18 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u subotu u Poreču u desetom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Poreča". Susret počinje u 18 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u devetom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi "Umaga". Utakmica počinje u 18 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u osmom kolu Superlige za seniorke kod ekipe "Marine Kaštela". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Košarkaši "Šanca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Druge muške košarkaške lige zapad momčad "Rovinja". Susret počinje u 15 sati.

U subotu od 17 sati igraju se susreti osmog kola Prve hrvatske kuglačke lige jug. "Korana" iz Slunja gostuje u Zadru kod "Poličnika", a  "Kupa" iz Ozlja dočekuje "Goranku" iz Ravne Gore.

Ovaj vikend igraju se susreti desetog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 14 sati karlovački "Željezničar" dočekuje na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranina" iz Delnica. "Rakovica" gostuje u subotu od 17 sati u Puli kod "Uljanika". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Obrtnika" iz Ogulina.

U subotu se igraju susreti osmog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Od 10 sati "Ogulin" dočekuje "Goranina" iz Delnica, a od 13 sati "Kupa" gostuje kod "Plitvica" i od 13 sati kuglačice "Karlovca" gostuju u Otočcu kod ekipe "Gacke".

U nedjelju od 13 sati i 30 minuta igraju se dvije zaostale utakmice dvanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije, a sastaju "Mladost" Rečica - "Vatrogasac" i "Zrinski Ozalj" - "Vojnić 95".