Prvi Karlovački

Sportski vikend

Autor: Branko Obradović

20.05.2022

Sport

Karlovački nogometaši igraju važnu utakmicu u Dugom Selu

Nogometaši “Karlovca 1919” gostuju u subotu u 33. kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte kod momčadi “Dugog Sela”. Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Ovaj vikend na rasporedu su utakmice 27. kola Četvrte nogometne lige Središte. Nogometaši “Duge Rese 1929” dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na svom stadionu momčad “Mladosti” iz Zaboka. Igrači “Slunja” dočekuju u nedjelju od 17 sati i 30 minuta momčad “Tondacha” iz Bedekovčine.

Košarkaški klub “Šanac” organizira i ove godine “Košarkašku hakl ligu”. Prijavljeno je sedam momčadi, koje će odigrati prvi dio prvenstva do 15. srpnja, nakon čega slijedi pauza do 15. kolovoza, kada će se igrati utakmice razigravanja. U subotu od 18 sati na igralištu u Šancu igraju se susreti prvog kola. Sastaju se “Rakovac” – “Lavići”, “Novi centar” – “Auto lim lak” i “Duga Resa” – “River Monaco”. Slobodan je “Šanac”.

U nedjelju su na rasporedu susreti 25. kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 17 sati i 30 minuta sastaju se “Draganić” – “Barilović”, “Korana” – “Mladost” Rečica, “Zrinski Ozalj” – “Ilovac”, “Croatia 78” – “Ogulin” i “Vojnić 95” – “Vatrogasac”. U nedjelju su na rasporedu susreti 21. kola Druge županijske nogometne lige. Od 17 sati i 30 minuta sastaju se “Dobra” Sveti Petar – “Plaški”, “Šišljavić” – “Dobra” Novigrad, “Kupa” – “Oštarije” i “Mrežnica” – “Cetingrad”. Slobodni su “Petrova Gora” i “Šišljavić”.

Nakon nekoliko godina u Karlovcu će biti održan jedan veliki taekwondo turnir. Taekwondo klub “Karlovac” organizira u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu međunarodni turnir “Karlovac Open 2022.”. Početak je u 9 sati i 30 minuta.