Prvi Karlovački

Sportski vikend

Autor: Branko Obradović

07.05.2021

Sport

Nogometaši "Karlovca" dočekuju u subotu "Mladost" iz Petrinje

Nogometaši “Karlovca 1919” dočekuju u subotu na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u 28. kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte momčad “Mladosti” iz Petrinje. Utakmica počinje u 17 sati.

Stolnotenisačice “Aquaestila” igraju u subotu u Zagrebu u jedanaestom kolu Superlige za žene s ekipom “Mladosti”. Susret počinje u 17 sati. Dugoreške stolnotenisačice trebale su danas u Zagrebu igrati i s ekipom “TIS-a”, ali je susret odgođen.

Nogometaši “Slunja” dočekuju u subotu u na svom stadionu u 26. kolu Četvrte nogometne lige Središte momčad “Dinama” iz Odranskog Obreža. Susret počinje u 17 sati.

Rukometaši “Karlovca” gostuju u nedjelju u Kaštel Sućurcu u osamnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi “Ribole Kaštela”. Utakmica počinje u 18 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvadesetom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu “Samobora”. Susret počinje u 18 sati.

U nedjelju se igraju utakmice 22. kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Duga Resa 1929”, a od 17 sati “Vojnić 95” – “Mladost” Rečica, “Croatia 78” – “Vatrogasac”, “Dobra” Sveti Petar – “Ogulin” i “Korana” – “Zrinski Ozalj”. U nedjelju se igraju utakmice devetnaestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 17 sati sastaju se “Plaški” – “Oštarije”, “Draganić” – “Petrova gora”, “Barilović” – “Vrlovka”, “Mrežnica” – “Frankopan”, “Dobra” Novigrad – “Šišljavić” i “Cetingrad” – “Kupa”.