Prvi Karlovački

Sportski vikend

Autor: Branko Obradović

15.10.2020

Sport

Karlovačke rukometašice očekuju u subotu prve bodove

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad ekipu “Trešnjevke” iz Zagreba. Susret počinje u 19 sati. 

Nogometaši “Slunja” gostuju u nedjelju u jedanaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte u Hrastju kod momčadi “Croatie”. Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

Odbojkašice “Karlovca” gostuju u subotu u Puli u drugom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke kod ekipe “Velog Vrha”. Susret počinje u 16 sati.

Kuglačice “Ogulina” gostuju u subotu u petom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene kod ekipe “Zagreba”. Susret počinje u 13 sati.

U subotu se igraju susreti trećeg kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug za muške. Kuglači “Kleka” gostuju od 16 sati i 30 minuta u Poreču kod “Istre”. Igrači “Kupe” iz Ozlja gostuju od 17 sati u Rijeci kod momčadi “Mlake”. “Korana” dočekuje na kuglani u Slunju ekipu “Rijeke”.

Ovaj vikend igraju se susreti trećeg kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice “Karlovca” dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” ekipu “Donata” iz Zadra. Kuglačice “Kupe” iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 17 sati ekipu “Gacke” iz Otočca.

U subotu i nedjelju igraju se susreti trećeg kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Kuglači “Policajca” iz Ogulina dočekuju u subotu od 17 sati momčad karlovačkog “Željezničara”. “Mostanje 1949” dočekuje u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” ekipu “Obrtnika” iz Ogulina. Kuglači “Stare hiže” gostuju u nedjelju od 16 sati u Otočcu kod “Vatrogasca”. Igrači “Rakovice” dočekuju u nedjelju od 16 sati na kuglani hotela “Jezero” na Plitvicama momčad “Karlobaga”.

U nedjelju se igraju susreti desetog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Vatrogasac”, a od 15 sati i 30 minuta “Korana” – “Mladost” Rečica, “Vojnić 95” – “Ogulin”, “Duga Resa 1929” – “Zrinski Ozalj” i “Dobra” Sveti Petar – “Croatia 78” Rečica. U subotu i nedjelju igraju se  utakmice devetog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 15 sati i 30 minuta sastaju se “Plaški” – “Petrova gora”, a u nedjelju od 15 sati i 30 minuta “Cetingrad” – “Oštarije”, “Dobra” Novigrad – “Kupa”, “Mrežnica” – “Šišljavić”, “Barilović” – “Frankopan” i “Draganić” – “Vrlovka”.