Još jedna pripremna utakmica nogometaša "Karlovca 1919"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nogometaši "Karlovca 1919" igraju u subotu u Velikoj Gorici pripremnu utakmicu s momčadi "Kurilovca". Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

  Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u trinaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Rudana" iz Labina. Utakmica počinje u 18 sati.

  Stolnotenisačice "Aquaestila" dočekuju u nedjelju u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u trinaestom kolu Superlige za žene vodeću ekipu "Dr. Časla" iz Zagreba. Susret počinje u 11 sati.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u šesnaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "FSV" iz Rijeke. Susret počinje u 20 sati.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Ivanića" iz Ivanić Grada. Utakmica počinje u 16 sati.

  Kuglačice "Karlovca" gostuju u subotu u Đakovu u četrnaestom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene kod ekipe "Đakova". Susret počinje u 14 sati.

  U subotu se igraju susreti četrnaestog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug. Ogulinski  "Klek" dočekuje od 17 sati na svojoj kuglani momčad "Goranke" iz Ravne Gore. "Korana" iz Slunja gostuje od 17 sati kod ekipe "Crikvenice".

  U subotu i nedjelju igraju se susreti šesnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Karlovački "Željezničar" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Skrada". Kuglači "Kupe" igraju u subotu od 15 sati u Otočcu protiv momčadi "Karlobaga". "Mostanje 1949" gostuje u subotu od 17 sati u Delnicama kod "Goranina". Igrači "Stare hiže" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad ogulinskog "Policajca". Kuglači "Rakovice" poraženi su na kuglani hotela "Jezero" na Plitvicama od momčadi "Velebita 2". Gosti su pobijedili sa 6:2.  

  Ovaj vikend igraju se susreti dvanaestog kola Druge kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice "Kupe" iz Ozlja gostuju u subotu od 11 sati u Zadru kod ekipe "Donata". Igračice "Ogulina" gostuju u subotu od 12 sati u Otočcu kod ekipe "Gacke". (b.o.)