Stolnotenisačice "Aquaestila" gostuju u Varaždinu

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Stolnotenisačice "Aquaestila" gostuju u subotu u Varaždinu u dvanaestom kolu Superlige za žene kod ekipe "Varaždina". Susret počinje u 17 sati.

  Nogometaši "Karlovca 1919" igraju u subotu na pomoćnom igralištu Stadiona "Branko Čavlović Čavlek" pripremnu utakmicu s momčadi "Ponikva" iz Zagreba. Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

  Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u dvanaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Senja". Utakmica počinje u 18 sati.

   Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu druge skupine Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke ekipu "Drenove" iz Rijeke. Susret počinje u 20 sati.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u subotu u Pazinu u petnaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi "Pazina". Susret počinje u 17 sati.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u nedjelju u Zagrebu u trinaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Lokomotive 2". Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

  Kuglačice "Karlovca" dočekuju u subotu na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u trinaestom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene ekipu "Rijeke". Susret počinje u 14 sati.

  U subotu se igraju susreti trinaestog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug. Ogulinski  "Klek" gostuje od 17 sati u Poreču kod momčadi "Istre". "Korana" iz Slunja dočekuje od 17 sati na svojoj kuglani ekipu "Rijeke".

  U subotu i nedjelju igraju se susreti petnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Ogulinski "Policajac" gostuje u subotu od 17 sati u Delnicama kod momčadi "Goranina". Ogulinski "Policajac" dočekuje u subotu od 17 sati na kuglani u Ogulinu momčad "Goranina" iz Delnica. Kuglači "Stare hiže" gostuju u subotu od 18 sati u Otočcu kod ekipe "Velebita 2". Igrači "Rakovice" gostuju u subotu od 18 sati i 30 minuta u Rijeci kod "Mlake". Kuglači "Kupe" dočekuju u nedjelju od 18 sati na kuglani u Ozlju momčad "Uljanika" iz Pule. Kuglači "Mostanja 1949" pobijedili su kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad karlovačkog "Željezničara" sa 7:1.

  Ovaj vikend igraju se susreti desetog kola Druge kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice "Kupe" iz Ozlja dočekuju u subotu od 18 sati na kuglani u Ozlju ekipu "Vrbovskog". Igračice "Ogulina" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Goranina" iz Delnica. (b.o.)