Ovaj vikend u Karlovcu Europski kup u kickboxingu "Karlovac Open 2020"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Kickboxing klub "Tigar" organizira od petka do nedjelje u Sportskoj dvorani na Rakovcu i dvorani Ekonomsko-turističke škole Europski kup u kickboxingu "Karlovac Open 2020.". Prijavljeno je 2.240 natjecatelja iz 194 kluba iz 40 država. Europski kup počinje danas u 18 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu natjecanjem u glazbenim formama. Svečanost otvorenja bit će održana u Sportskoj dvorani na Rakovcu u subotu u 9 sati i 30 minuta.

  Nogometaši "Karlovca 1919" od petka do nedjelje boravit će u Hostelu "Karlovac" u Selcu, gdje će odraditi mini pripreme. U subotu poslijepodne sudjelovat će u Kostreni na turniru na kojem će uz njih nastupiti "Nehaj" iz Senja i "Pomorac" iz Kostrene.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u dvorani Osnovne škole Dubovac u četrnaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "Stoje" iz Pule. Susret počinje u 14 sati.

  Odbojkašice "Karlovca" gostuju u subotu u Rijeci u osamnaestom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke kod ekipe "Drenove". Susret počinje u 19 sati.

  Kuglačice "Karlovca" dočekuju u subotu na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u dvanaestom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene ekipu "Podravke" iz Koprivnice. Susret počinje u 14 sati.

  U subotu se igraju susreti dvanaestog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug. Ogulinski  "Klek" gostuje od 16 sati kod momčadi "Rijeke". "Korana" iz Slunja dočekuje od 17 sati na svojoj kuglani ekipu "Poštara" iz Splita.

  U subotu i nedjelju igraju se susreti četrnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Karlovački "Željezničar" gostuje u subotu od 17 sati u Delnicama kod momčadi "Goranina". Ogulinski "Policajac" dočekuje u subotu na kuglani u Ogulinu momčad "Velebita 2" iz Otočca. Kuglači "Stare hiže" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Mlake" iz Rijeke. Igrači "Rakovice" iz Ogulina dočekuju u nedjelju od 16 sati na kuglani Hotela "Jezero" ekipu "Kupe" iz Ozlja. Kuglači "Mostanja 1949" igraju u nedjelju od 17 sati u Otočcu s momčadi "Karlobaga".  

  Ovaj vikend igraju se susreti desetog kola Druge kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice "Kupe" iz Ozlja gostuju u nedjelju od 12 sati u Otočcu kod "Gacke". Igračice "Ogulina" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Plitvica". (b.o.)