Odbojkašice "Karlovca" dočekuju ekipu "Don Bosca" iz Zagreba

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trinaestom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke ekipu "Don Bosca" iz Zagreba. Susret počinje u 16 sati.

    Nogometni savez Karlovačke županije i tvrtka Mladost organiziraju 51. tradicionalni malonogometni turnir u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Ovo popularno natjecanje počelo je turnirom registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije i turnirom gradskih četvrti i mjesnih odbora. Natjecanje se nastavlja u nedjelju od devet sati, a sastaju se: Gradska četvrt Grabrik – Mjesni odbori Kablar i Skakavac, Vatrogasac – Zrinski Ozalj, Gradska četvrt Švarča – Mjesni odbor Zagrad Kalvarija Vučjak i Korana – Petrova gora.

    Redovna godišnja sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije bit će održana u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Između ostalog, na dnevnom redu sjednice bit će plan i program rada te financijski plan za iduću godinu. Početak je u 11 sati.

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u subotu u jedanaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad u Malom Lošinju kod momčadi "Jadranke". Susret počinje u 18 sati.

    U subotu i nedjelju igraju se susreti jedanaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Ogulinski "Policajac" dočekuje u subotu od 17 sati momčad "Skrada". U subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" sastaju se "Stara hiža" - "Mostanje 1949". "Kupa" iz Ozlja gostuje u subotu od 18 sati u Otočcu kod momčadi "Velebita 2". Kuglači "Rakovice" dočekuju u nedjelju od 16 sati na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama momčad karlovačkog "Željezničara". (b.o.)