Prvi Karlovački

Sportski vikend

Autor: Branko Obradović

08.11.2019

Sport

U subotu u Draganiću 8. memorijalna utrka "17 poginulih pripadnika 129. brigade Hrvatske vojske"

Udruga pripadnika 129. brigade i Udruga “Zraka” iz Draganića organiziraju u subotu u Draganiću 8. memorijalnu utrku “17 poginulih pripadnika 129. brigade Hrvatske vojske”. Prijave su od 8 sati do 9 sati i 45 minuta kod kapelice Svetog Križa u Mrzljakima, a start je u 10 sati. Staza je duga sedamnaest kilometara. Podjela nagrada bit će u 12 sati i 30 minuta.

Gimnastički klub “Sokol” organizira u subotu u dvorani Osnovne škole Dubovac gimnastičko natjecanje “4. Žabica kup”. Na natjecanju nastupaju gimnastičarke i gimnastičari od predškolskog, pa do srednjoškolskog uzrasta. Prijavljeno je više od 430 natjecatelja iz Zagreba, Samobora, Rijeke, Krka, Umaga, Novigrada, Splita, Solina, Marčane, Varaždina i Karlovca. Natjecanje počinje u 8 sati i 30 minuta, a bit će održana tri turnusa.

Kuglačice “Karlovca” gostuju u subotu u Osijeku u osmom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene kod ekipe “Osijeka 97”. Susret počinje u 12 sati.

U subotu se igraju susreti šestog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug za muške, a predstavnici Karlovačke županije u ovom rangu natjecanja su “Klek” iz Ogulina i “Korana” iz Slunja. “Korana” gostuje od 16 sati u Trilju kod ekipe “Bojovnika”. “Klek” gostuje od 17 sati u Splitu kod momčadi “Vrlovke”.

Rukometaši “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad “Ribole Kaštela”. Utakmica počinje u 18 sati.

Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u subotu u sedmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe “Rugvice”. Utakmica počinje u 18 sati.

Odbojkašice “Karlovca” gostuju u subotu u Dubrovniku u šestom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke kod ekipe “Dubrovnika”. Susret počinje u 15 sati.

Košarkaški klub “Šanac Karlovac” gostuje u nedjelju u Fažani u petom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi “FSV”. Susret počinje u 19 sati.

Nogometaši “Karlovca 1919” gostuju u subotu u Bedekovčini u trinaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi “Tondacha”. Utakmica počinje u 14 sati.

Ovaj vikend igraju se susreti šestog kola Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške. Rukometni klub “Dubovac-Gaza” gostuje u subotu od 19 sati i 30 minuta kod ekipe “Rovinja”. Rukometaši “Karlovca 2” gostuju u utorak od 19 sati i 50 minuta u Rijeci kod momčadi “Zameta 2”. “Ogulin” je slobodan u ovom kolu.

U subotu i nedjelju igraju se susreti šestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Karlovački “Željezničar” dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” momčad “Kupe” iz Ozlja. Kuglači “Stara hiža” gostuje u subotu od 17 sati u Delnicama kod “Goranina”. Igrači “Mostanja 1949” dočekuju na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” ekipu “Skrada”. Kuglači “Rakovice” dočekuju u nedjelju od 16 sati na kuglani Hotela “Jezero” na Plitvicama momčad “Policajca” iz Ogulina.

Ovaj vikend igraju se susreti četvrtog kola Druge kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice “Ogulina” gostuju u subotu od 13 sati u Delnicama kod ekipe “Goranina”. U isto vrijeme “Kupa” iz Ozlja gostuje kod ekipe “Vrbovskog”.

U nedjelju se igraju susreti trinaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 13 sati i 30 minuta sastaju se “Croatia 78” – “Dobra” Sveti Petar, “Duga Resa 1929” – “Korana”, “Ogulin” – “Ilovac”, “Zrinski Ozalj” – “Slunj” i “Vatrogasac” – “Vojnić 95”. U nedjelju se igraju susreti dvanaestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 13 sati i 30 minuta sastaju se: “Mladost” Rečica – “Krnjak”, “Vrlovka” – “Cetingrad”, “Mrežnica” – “Oštarije”, “Barilović” – “Draganić”, “Kupa” – “Frankopan” i “Petrova gora” – “Šišljavić”. Slobodna je momčad “Dobre” iz Novigrada. (b.o.)