Nogometaši "Karlovca 1919" kreću u proljetni dio sezone

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Bedekovčini u šesnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi "Tondacha". Susret počinje u 15 sati.

  Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Ribole Kaštela". Utakmica počinje u 18 sati.

  Rukometni klub "Dubovac - Gaza" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvanaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške momčad "Rovinja". Utakmica počinje u 14 sati.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Sloge" iz Svete Nedelje. Susret počinje u 20 sati

  Odbojkašice "Karlovca" gostuju u subotu u Zagrebu u šesnaestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene kod ekipe "Medveščaka" iz Zagreba. Susret počinje u 18 sati.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u nedjelju u šesnaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi "Rovinja". Utakmica počinje u 17 sati.

  Rukometaši "Karlovca 2" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvanaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške momčad "Verude" iz Pule. Utakmica počinje u 16 sati.

  Utakmice trećeg kola Hrvatskog nogometnog kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije igraju se u nedjelju od 14 sati i 30 minuta. Bit će odigrana tri susreta: "Dobra" Sveti Petar - "Ogulin", "Duga Resa 1929" - "Slunj" i "Vatrogasac" - "Ilovac". Utakmica "Karlovac 1919" - "Korana" bit će odigrana u terminu, koji će dogovoriti klubovi.

  Zaostala utakmica drugog kola Druge županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije "Petrova gora" - "Mrežnica" igra se u nedjelju u Vojniću. Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.

  Ovaj vikend klubova s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U Prvoj B kuglačkoj ligi jug igrači "Kleka" iz Ogulina dočekuju u petnaestom kolu u subotu od 17 sati momčad "Rijeke". Na rasporedu su susreti sedamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice "Karlovca" gostuju u subotu od 15 sati u Malom Lošinju kod ekipe "Jadranka hoteli". Igračice "Kupe" iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 13 sati ekipu "Ogulina". Ovaj vikend igraju se susreti devetnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Karlovački "Željezničar" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga momčad "Stare hiže". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Karlobaga". Igrači "Karlovca" gostuju u nedjelju od 11 sati u Otočcu kod "Velebita 2". Kuglači "Kupe" iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 17 sati momčad "Policajca" iz Ogulina. Kuglači "Obrtnika" iz Ogulina dočekuju u nedjelju od 17 sati ekipu "Korane" iz Slunja.