Karlovačke rukometašice gostuju u subotu u Rovinju

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" dočekuju u subotu u trinaestom kolu Superlige za žene ekipu "Malinske Dubašnice" iz Malinske. Susret počinje u 11 sati.

    Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u subotu u Rovinju u dvanaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Rovinja". Susret počinje u 17 sati.

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u dvorani Osnovne škole Dubovac u četrnaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "Pazina". Utakmica počinje u 14 sati.

    Ovaj vikend većina klubova s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igra prvenstvene susrete. U Prvoj B kuglačkoj ligi jug ovaj vikend se ne igra, pa su igrači "Kleka" iz Ogulina slobodni. Na rasporedu su susreti četrnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. Igračice "Karlovca" gostuju u subotu od 13 sati kod "Vrbovskog". Kuglačice "Kupe" iz Ozlja gostuju u subotu od 13 sati u Delnicama kod "Goranina". Ekipa "Ogulina" slobodna je u ovom kolu. Ovaj vikend igraju se susreti šesnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Igrači karlovačkog "Željezničara" dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Velebita 2" iz Otočca. Kuglači "Korane" dočekuju u subotu od 17 sati na kuglani u Slunju momčad "Goranina" iz Delnica. Igrači "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Kupe" iz Ozlja. Ogulinski "Policajac" igra u nedjelju od 11 sati u Otočcu s ekipom "Karlobaga". Igrači "Stare hiže" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Mlake" iz Rijeke. Kuglači "Obrtnika" dočekuju u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Mostanja 1949".