Dugoreške stolnotenisačice gostuju u Varaždinu kod ekipe "Starr"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" gostuju u subotu u Varaždinu u jedanaestom kolu Superlige za žene kod ekipe "Starr". Susret počinje u 11 sati.

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvanaestom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "FSV" iz Rijeke. Utakmica počinje u 17 sati.

    Rukometni klub "Dubovac - Gaza" organizira u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu 27. memorijalni turnir "Nebojša Parežanin - Pržo". Turnir počinje u devet sati, u prvoj utakmici sastaju se "Karlovac" - "Rude", u 10 sati i 10  bit će svečano otvorenje turnira, a od 10 sati i 40 minuta u drugom polufinalnom susretu igrat će "KTC"- "Gorica". Od 11 sati i 50 minuta bit će odigrana revijalna utakmica mlađih kadeta "Dubovac - Gaza" - "Jaska" iz Jastrebarskog. Susret za treće mjesto na rasporedu je u 12 sati i 50 minuta, a za prvo mjesto u 14 sati. Svečano proglašenje najboljih i dodjela nagrada bit će u 16 sati.

    Nogometaši "Karlovca 1919" igraju u subotu u Zagrebu pripremnu utakmicu s momčadi "Ponikvi". Susret počinje u 14 sati.

    U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U dvanaestom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina dočekuju u subotu od 17 sati momčad "Liburnije" iz Zadra. Na rasporedu su i susreti dvanaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice "Karlovca" gostuju u subotu od 13 sati u Delnicama kod ekipe "Goranina". Igračice "Ogulina" gostuju u nedjelju od 11 sati u Zadru kod "Donata". Kuglačice "Kupe" iz Ozlja gostuju u nedjelju od 16 sati kod ekipe "Plitvica". Ovaj vikend igraju se susreti četrnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Mlake" iz Rijeke. Igrači "Slunja" dočekuju u subotu od 17 sati na svojoj kuglani momčad "Karlobaga". Kuglači "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranina" iz Delnica. Igrači "Mostanja 1949" gostuju u nedjelju od 11 sati u Otočcu kod "Velebita 2". Kuglači "Stare hiže" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Policajca" iz Ogulina. Ogulinski "Obrtnik" dočekuje u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu momčad "Kupe" iz Ozlja. (b.o.)