Karlovački košarkaši gostuju na otoku Krku

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u subotu na otoku Krku u devetom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi "Krka". Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta.

    Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u jedanaestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu "Olimpika 2" iz Zagreba. Susret počinje u 20 sati.

    U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U devetom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina dočekuju u subotu od 17 sati momčad "Istre" iz Poreča. U zaostalom susretu devetog kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene kuglačice "Ogulina" gostuju u Malom Lošinju u nedjelju od 15 sati i 30 minuta kod ekipe "Jadranka hotela". Ovaj vikend igraju se susreti desetog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 13 sati i 30 minuta na kuglani u Ogulinu sastaju se "Policajac" - "Mostanje 1949". "Korana" iz Slunja dočekuje u subotu od 17 sati momčad "Stare hiže". Kuglači "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Obrtnika" iz Ogulina. Karlovački "Željezničar" igra u nedjelju od 11 sati u Otočcu s momčadi "Karlobaga". Kuglači "Kupe" iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 17 sati momčad "Mlake" iz Rijeke.