Rukometaši "Karlovca" dočekuju vodeću momčad "Dubrovnika"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u jedanaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške vodeću momčad "Dubrovnika". Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u subotu u Zaprešiću u jedanaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Zaprešića". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "Rudara" iz Labina. Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

  Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u desetom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu "Vrbovca". Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

  U nedjelju će u sportskoj dvorani Osnovne škole Dubovac biti odigran memorijalni veteranski košarkaški turnir u znak sjećanja na košarkaškog djelatnika Željka Drakšića. Nastupit će u natjecateljskom dijelu "Sisak", "Lenovo Ivanić", "Švarča" i "Auto lim lak", a u revijalnom susretu sastat će se "Duga Resa" - "Old boys" Črnomelj. Turnir počinje u 11 sati.

  U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U osmom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina gostuju u subotu od 14 sati kod momčadi "Crikvenice". U devetom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene kuglačice "Kupe" dočekuju u Ozlju u nedjelju od 13 sati ekipu "Vrbovskog". Ovaj vikend igraju se susreti devetog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" sastaju se karlovački "Željezničar" i "Karlovac". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Goranina" iz Delnica. Ogulinski "Policajac" gostuje u subotu od 18 sati i 30 minuta u Rijeci kod "Mlake". Kuglači "Kupe" dočekuju u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ozlju momčad "Korane" iz Slunja. Kuglači "Obrtnika" dočekuju nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu momčad "Stare hiže".