Karlovački nogometaši gostuju u Lukavcu

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Lukavcu u osmom kolu Treće nogometne lige Centar kod momčadi "Lukavca". Utakmica počinje u 16 sati.

  Nogometaši "Vojnića 95" dočekuju u subotu na svom stadionu u sedmom kolu Četvrte nogometne lige Središte momčad "Rudara" iz Dubrave Zabočke. Susret počinje u 16 sati.

  Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Samobora". Susret počinje u 18 sati.

  Rukometaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u Splitu u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug kod momčadi "BM 07". Utakmica počinje u 18 sati.

  U subotu se igraju susreti drugog kola Prve B hrvatske kuglačke lige za muške. "Korana" iz Slunja dočekuje od 17 sati na svojoj kuglani "Mlaku" iz Rijeke, a "Rakovica" gostuje od 17 sati u Ravnoj Gori kod "Goranke".

  Kuglačice "Kupe" iz Ozlja gostuju u subotu od 11 sati u Zadru u drugom kolu Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene kod ekipe "Donata". "Karlovac" gostuje u nedjelju od 13 sati u Otočcu kod "Gacke".

  U subotu i nedjelju igraju se susreti četvrtog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad. U subotu od 14 sati sastaju se "Željezničar" - "Karlobag", od 17 sati "Klek" - "Policajac" i od 18 sati "Mostanje 1949" - "Skrad". U nedjelju od 16 sati sastaju se "Velebit 2" - "Obrtnik" Ogulin, a od 17 sati "Kupa" - "Dubovac".

  U nedjelju se igraju susreti sedmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 14 sati i 30 minuta sastaju se "Mladost" Rečica - "Croatia 78", a od 16 sati i 30 minuta "Draganić" - "Korana", "Vatrogasac" - "Slunj", "Zrinski-Ozalj" - "Ogulin" i "Barilović" - "Ilovac". Susreti šestog kola Druge županijske lige igraju se u nedjelju od 16 sati i 30 minuta. Sastaju se: "Dobra" Sveti Petar - "Cetingrad", "Mrežnica" - "Kupa", "Šišljavić" - "Frankopan", "Dobra" Novigrad - "Tuškani", "Vrlovka" - "Petrova gora" i "Plaški" - "Oštarije".