Prvi Karlovački

Sportski vikend

Autor: Branko Obradović

23.09.2022

Sport

"Karlovac 1919" gostuje u subotu u Petrinji kod "Mladosti"

Nogometaši “Karlovca 1919” gostuju u subotu u Petrinji u šestom kolu Treće nogometne lige Centar kod momčadi “Mladosti”. Utakmica počinje u 16 sati i 15 minuta.

Nogometaši “Vojnića 95” gostuju u subotu u Zagrebu u šestom kolu Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi “Zagreba”. Susret počinje u 10 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac igraju u nedjelju u Samoboru u prvom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene s ekipom “Sloge” iz Svete Nedelje. Susret počinje u 18 sati.

Atletski klub “Ka tim” organizira u nedjelju na Foginovom kupalištu 15. Međunarodnu utrku “Crtom bojišnice 129. brigade Hrvatske vojske”. Dječje utrke počinju u devet sati, a start utrka na pet i deset kilometara je u deset sati.

Kuglačice “Ogulina” gostuju u subotu od 12 sati u Splitu u trećem kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene kod ekipe “Splita”.

U subotu se igraju susreti prvog kola Prve B hrvatske kuglačke lige za muške. “Korana” iz Slunja gostuje od 16 sati u Trilju kod “Bojovnika”, a “Rakovica” gostuje od 17 sati u Ravnoj Gori kod “Goranke”.

Kuglačice “Karlovca” dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” u prvom kolu Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene ekipu “Šubićevca” iz Šibenika. “Kupa” iz Ozlja dočekuje u nedjelju od 16 sati “Gacku” iz Otočca.

U subotu i nedjelju igraju se susreti trećeg kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad. U subotu od 17 sati sastaju se “Uljanik” – “Mostanje 1949”, “Skrad” – “Klek” i “Policajac” Ogulin – “Željezničar”, a od 18 sati “Dubovac” – “Obrtnik” Ogulin. U nedjelju od 18 sati sastaju se u Otočcu “Karlobag” – “Kupa”.

U nedjelju se igraju susreti šestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Zrinski Ozalj”, a od 16 sati i 30 minuta “Korana” – “Mladost” Rečica, “Croatia 78” – “Barilović”, “Ogulin” – “Vatrogasac” i “Slunj” – “Draganić”. U subotu i nedjelju igraju se utakmice petog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 16 sati i 30 minuta sati igraju se susreti: “Frankopan” – “Mrežnica” i “Oštarije” – “Vrlovka”,. U nedjelju od 16 sati i 30 minuta sastaju se “Plaški” – “Dobra” Sveti Petar, “Petrova gora” – “Dobra” Novigrad, “Šišljavić” – “Tuškani” i “Kupa” – “Cetingrad”.