Prvi Karlovački

Sportski vikend

Autor: Branko Obradović

17.06.2022

Sport

U nedjelju drugi dio 20. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Rukometni klub Škola rukometa Karlovac organizira 20. Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene od 2011. do 2014. Drugi dio prvenstva bit će održan u nedjelju, 19. lipnja u tri sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu te u dvoranama osnovnih škola Grabrik i Dubovac. Ukupno će na prvenstvu u dva dana sudjelovati 200 ekipa, a na drugom danu natjecanja u nedjelju, 19. lipnja nastupit će oko sto ekipa. Na drugom dijelu prvenstva natjecat će se djevojčice rođene 2011. i 2013. godine te dječaci rođeni 2012. i 2014. godine. Natjecanje počinje u sve tri dvorane u devet sati, a svečanost otvaranja bit će u 13 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Proglašenje najboljih bit će u 19 sati.

Član Atletskog kluba “Karlovac” Bruno Belčić nastupit će na Prvenstvu Balkana za seniorke i seniore, koje će u subotu i nedjelju biti održano u Craiovi u Rumunjskoj. Belčić će nastupiti u utrci na 3.000 metara sa zaprekama.

Košarkaški klub “Šanac” organizira 28. izdanje Košarkaške hakl lige. U subotu od 18 sati igraju se na igralištu u Šancu susreti petog kola. Sastaju se “Duga Resa” – “Rakovac”, “River Monaco” – “Šanac” i “Auto lim lak” – “Lavići”. “Novi centar” je slobodan.