Zvjezdano ljeto

Sportski susreti, biciklijada, koncert, predstava ...

VIŠE IZ RUBRIKE

Manifestacije

Proslava rođendana grada Karlovca nastavlja se i danas brojnim programima

Programi u sklopu Zvjezdanog ljeta i 444. rođendana grada Karlovca nastavljaju se danas. Već u ovim trenucima na travnatim terenima u Šancu, Teniski klub Karlovac organizira „Wimbledon u Karlovcu“,  a svakog trenutka na ŠRC-u Korana startat će i 12. Biciklijada  „Karlovačke četiri rijeke“.

U kompleksu vile Anzić od 9 sati počet će 15 .Kup grada Karlovca u lovnom streljaštvu. U poslijepodnevnom i večernjem dijelu programa u sklopu 2. Dana židovske baštine od 16 sati, na Promenadi će biti  održan Memorijal Izidora Grossa i šahovska simultanka.

Na igralištu Sokolskog doma od 18 sati igrat će se završne utakmice malonogometnog turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora. Večer će završiti koncertom i jednom predstavom.

Naime, na Glazbneom paviljonu Zajednica organizacija amaterskih kulturnih djelatnosti od 19 sati organizira već tradicionalni koncert „Gradu za rođendan“.

Kao što je poznato ovih dana slavi se i rođendan najvećeg hrvatskog izumitelja Nikole Tesle. Uz ostalo bit će obilježen i jedinstvenom glazbeno – kazališnom predstavom “Tesla” u izvedbi Janeza Dovča. Predstava je to koja se s nestrpljenjem očekuje u Hrvatskoj, gdje napokon stiže na oduševljenje publike koja ju je priželjkivala, jer Dovčeva nesvakidašnja izvedba je za pamćenje.

Početak je  u 21 sat i 30 minuta  u Nikola Tesla Experience Centru, uz slobodan ulaz.