Prvi Karlovački

Smrtno je nastradao 50-godišnji motociklist

Autor: Renata Benković

15.08.2022

Crna kronika

Od jačine udarca vozač motocikla je pao s motocikla i tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 67-godišnjak, kojeg je u tom trenutku pretjecao

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20.30 na Ilovcu, u Karlovcu, poginuo je 50-godišnji motociklist, izvijestio je jutros voditelj smjene u OKC-u Ranko Vukošić.

Jučer u 20.30 sati na državnoj cesti D-1, u Karlovcu, u Zagrebačkoj ulici, dogodila se prometna nesreća na način da je motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao 50-godišnjak u smjeru ulice Ilovac, kada je započeo s motociklom pretjecati krećući se prometnom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je prednjom stranom motocikla udario u prednji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak.

Od jačine udarca vozač motocikla je pao s motocikla i tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 67-godišnjak, kojeg je u tom trenutku pretjecao.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je smrtno stradao, a putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka je lakše ozlijeđena. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, rekao je Vukošić.