Karlovac je tako postao jedanaesti grad u Hrvatskoj gdje će se moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja

Škola brzog čitanja i mudrog učenja od jeseni i u gradu Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor sa školom stranih jezika Minimondo koja je time postala vlasnik licence Škole za područje grada Karlovca!

    Karlovac je tako postao jedanaesti grad u Republici Hrvatskoj gdje će se od jeseni moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja.

    Uskoro više informacija o promotivnim radionicama, testiranjima i upisima, a prijaviti se možete već danas putem online obrasca:

    http://brzocitanjeiucenje.eu/prijava/

     Centar za poduku HELENA d.o.o. je master franšizer Škole brzog čitanja i mudrog učenja za teritorij Republike Hrvatske. Škola brzog čitanja i mudrog učenja je projekt realiziran u saradnji s njemačkom tvrtkom »DOOR Training & Consulting GmbH«. Škola je namijenjena djeci školskog uzrasta kao i odraslima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu i poslu te u svakodnevnom životu.