Prvi Karlovački

ŠKODA servisni centar u Karlovcu – najbolji ŠKODA servisni centar u 2019.

Autor: Ksenija Begović

10.11.2020

Promo

U sklopu Poslovnog centra Auto Hrvatska u Karlovcu na adresi Zagrebačka 15J na Ilovcu već 4 godine uspješno posluje Škoda salon izgrađen po najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti, modernog dizajna kako bi korisnicima omogućili ugodnu kupnju. U salonu korisnici mogu pronaći cijelu gamu Škoda vozila dostupnih na hrvatskom tržištu.

Ovlašteni Škoda servisni centar koji se nalazi u neposrednoj blizini salona s devet servisnih dizalica omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa do složenih popravka vozila.

U sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Karlovac posluje i centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom rabljenih vozila s jamstvom. ŠKODA servisni centar u Karlovcu ponosno nosi titulu najboljeg ŠKODA servisnog centra u 2019. godini u ovlaštenoj mreži u Hrvatskoj. Radno vrijeme salona i servisa prilagođeno je potrebama korisnika a lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu i vlasnicima Škodinih vozila iz šire regije.

Kontakt ŠKODA prodajno-servisnog centra:

Adresa: Zagrebačka 15J, Karlovac-Ilovac  tel.047 658 045 ,

besplatni broj 0800 1952

mail.skoda@autohrvatska.hr

web. https://karlovac.ahautomobili.hr/

Radno vrijeme: pon-pet 8-17 h, subotom 8-13 h