Prvi Karlovački

Sjajna pobjeda karlovačkih rukometaša u Vinkovcima

Autor: Branko Obradović

18.09.2021

Sport

"Spačva" Vinkovci - "Karlovac" 30:35

Rukometaši “Karlovca” pobijedili su danas u Vinkovcima u drugom kolu Paket24 Premijer lige momčad “Spačve” s 35:30. Nakon prvog poluvremena bilo je 16:15 za domaću momčad.

Karlovčani su ostvarili sjajnu pobjedu u gostima, koja će im biti sjajan poticaj za iduće utakmice. Veći dio susreta karlovačka momčad igrala je bez dva važna igrača, Ivan Bačić isključen je u 18. minuti, a Bruno Negran u 23. minuti.

Tada je proradio karlovački inat i krenulo se po pobjedu. U 33. minuti Karlovčani su izjednačili na 17:17 i u istoj minuti poveli s 18:17 i do kraja utakmice nisu ispuštali vodstvo. Svi igrači dali su sve od sebe, po šest pogodaka dali su Ivan Bačić i Leon Hrvojević, a po pet Fran Bosiljevac i Ivan Rukavina.

Vratar Mateo Radočaj imao je osam obrana. “Karlovac” je nastupio u sljedećem sastavu: Radočaj, Horvat, Capan 2, Domagoj Smojver 3, Janjanin, Crnković, Bosiljevac 5, Frketić, Bačić 6, Hrvojević 6, Mrljak 3, Magdić 1, Rukavina 5, Domjančić, Negran i Dominik Smojver 4.

“Karlovac” je na drugom mjestu tablice sa četiri boda, a u trećem kolu dočekuje u subotu, 25. rujna od 19 sati “Rudara” iz Ruda.