Sitno odbrojavamo do najvećeg partyja godine - Audience Next Levela

VIŠE IZ RUBRIKE

    Dijeli nas još samo jedan dan do najvećeg partyja godine, a godina je tek počela. Ulaznice za Audience: NEXT LEVEL odlaze nevjerojatnom brzinom i zato predlažemo da si osiguraš svoju prije nego bude prekasno. To možeš napraviti kod službenih promotora ili u Caffe Baru Gold u Radićevoj ulici. Sve dodatne informacije, kao i brojevi telefona službenih promotora nalaze na facebook i instagram stranici Audience Eventsa!

    Ako te je potrebno podsjetiti što te čeka u subotu – tu smo mi da ti pomognemo. DJ-i koji nastupaju po cijelom svijetu, Ultri, Zrću i najboljim klubovima svijeta. Video i light produkcija koja surađuje sa svjetski poznatim zvijezdama. I zabava koja je rezervirana samo za ljeto. Tu ekipa Audiencea prelazi sve granice i donosi ono što vam upravo treba u ovako hladno zimsko doba.

    Trebaju ti konkretna imena? Nema problema, za početak ti predstavljamo residenta Noa Beach Cluba na Zrću. On je Marco Cole, a svoju dozu energije s pulta šalje i u klubovima kao što su Opera Club Zagreb, Hot Pot i gostovanja po Austriji, Sloveniji i Slovačkoj. Njemu će se pridružiti i Joe2Shine, rođeni Karlovčanin koji je doslovno prošao cijeli svijet te između ostalog imao zavidnu turneju u Kini prošle godine. Može se pohvaliti suradnjom s nekim od najvećih DJ imena, a tu je i čak pet godina nastupa na europskoj Ultri zaredom! Tu je i Kosta Radman, DJ i broj jedan EDM producent u Hrvatskoj. Također već redovno na Ultra Europe-u, uz turneju u Kini, Kosta se može pohvaliti i s višegodišnjom rezidencijom u Papayi na Zrću koja je službeno 6. klub na svijetu po službenoj DJ Mag ljestivici! Posljednje ime na listi drže lokalni dečki koji nastupaju zajedno pod imenom Jambeats, koji su u svojih par godina postojanja nastupali na nekolicini festivala i klubova diljem Hrvatske, uključujući dva nastupa na Ultra Europe-u, ali i prošlogodišnjem Audienceu! Da sve bude u ritmu, službeni warm-up odradit će Liber T, također lokalni dečko koji je svoj život posvetio glazbi, a ovo mu je prilika da svoj talent lansira na next level! Organizatori ističu kako će svoje umijeće pokazati i Alex, poznati video i light jockey koji se brine da bina izgleda poput onih na Ultri i sličnim festivalima, što je radio i u nekim od najboljih klubova na svijetu.

    Prostor disco cluba se posebno za ovaj event preuređuje kako bi produkcija bila što veća. Zato brže bolje po ulaznice, a mi se svi vidimo ovu subotu u Disco Clubu Frankopan!