Prvi Karlovački

Šetajte, trčite ili biciklirajte za obnovu kuća u Petrinji

Autor: Ksenija Begović

14.01.2021

Vijesti

Kotizacija za sudjelovanje u utrci je 50 kuna. Svi detalji oko prijave i sudjelovanja mogu se naći na stranici utrka.com

Na inicijativu Reane Car, vlasnice RC Beauty studia, a uz podršku Sportske zajednice grada Duge Rese od 21. do 25. siječnja bit će održana humanitarna virtualna utrka za pomoć pogođenima potresom u Petrinji. Naziv je utrke Ljepota dolazi iznutra, a inicijatorica je kazala da nakon pomoći koju su dali privatno vidjeli su da treba još puno više.

Zato je organizirana ova utrka jer smo željeli da bude nešto sportski i zdravo, dodala je Car.

Tajnik dugoreške sportske zajednice Domagoj Primužak najavio je koje su discipline u kojima se može sudjelovati, a to nordijsko hodanje u dužini tri kilometra, šetnja također tri kilometra te trčanje tri kilometra, kao i biciklizam 10 kilometara.

Dionice su kratke i rekreativne tako da svatko može sudjelovati jer plan je da ima što više sudionika, istaknuo je Primužak.

Kotizacija za sudjelovanje u utrci je 50 kuna. Svi detalji oko prijave i sudjelovanja mogu se naći na stranici www.utrka.com.

Podršku je dao i Marko Benić predsjednik Športske zajednice Duga Resa najavivši da će pozvati članice županijskog sportskog saveza da se uključe u što većem broju.

Partneri u ovom projektu su Grad Duga Resa, Grad Karlovac, Turistička zajednica „4 rijeke“ i Tiskara Žalac.

Sportska zajednica ima svoj račun za humanitarne akcije, a prikupljeni novac, najavila je Car bit će uplaćen u proračun grada Petrinje i namijenjen je za obnovu obiteljskih kuća.