Prvi Karlovački

Šestan: Ovo nije zbogom, ovo je samo malo doviđenja

Autor:

31.01.2019

Kultura

Šestan: Moram kazati da mi se srce stegne kad pročitam komentare mojih Karlovčanki i Karlovčana koji mi bez ikakve zadrške daju podršku i čestitaju

Brojne čestitke, ali i tuga u Karlovcu zbog odlaska prvog čovjeka Zorin doma Srećka Šestana u splitski HNK. Da su osjećaji podijeljeni kazao nam je i sam Šestan.

S jedne strane veliki je izazov prihvatiti novi radni zadatak, a s druge strane moram kazati da mi se srce stegne kad pročitam komentare mojih Karlovčanki i Karlovčana koji mi bez ikakve zadrške daju podršku i čestitaju. Naravno i meni je žao što je došlo vrijeme da odem, ali mogu kazati da se zahvaljujem svima koje sam primio kao najrođenije i oni mene od prvog dana kad sam došao u Karlovac i što smo zajedničkim snagama napravili od Zorin doma ono što je Zorin dom danas.

Nakon jednosatne rasprave u Gradskoj vijećnici Šestan je za intendanta splitskog HNK izabran tijesnom većinom.

Zahvalio bi se onima koji su mi na sjednici splitskog Gradskog vijeća ukazali povjerenje, ali isto tako i onima koji su bili suzdržani ili protiv. Naime, takav stav mi samo daje dodatni motiv da još jače i energičnije i s većim entuzijazmom sprovedem one planove i programe koje sam predložio i za koje smatram  da ćemo u četiri godine u HNK-u Split uspjeti i ostvariti.

Za kraj ističe kako Karlovac neće zaboraviti, a vrlo rado će surađivati i u budućnosti.

Zahvaljujem se svim dosadašnjim djelatnicima i umjetnicima. Suradnja s Karlovcem i karlovačkim umjetnicima plodonosno će se nastaviti i na mojoj novoj funkciji. Ovo nije zbogom, ovo je samo malo doviđenja. (vb)

Foto: Igor Čepurkovski

 

Autor: