Inline hokej klub "Karlovac"

Seniori osigurali ulazak u doigravanje Državnog prvenstva Slovenije

VIŠE IZ RUBRIKE

Hokej

Poraz seniorki u Prvenstvu Hrvatske u hokeju na ledu

Seniori osigurali ulazak u doigravanje Državnog prvenstva Slovenije

 

Proteklog su vikenda seniori Inline hokej kluba Karlovac odigrali do sad najbitniju utakmicu ove sezone u Državnom prvenstvu Slovenije. Ovog puta protivnik je bila ekipa HK Žirafe, protiv kojih su seniori Karlovca u prvome dijelu natjecanja upisali poraz. Naime, opstanak ekipe Karlovca u samome prvenstvu direktno je ovisio o ishodu ove utakmice. U jakom sastavu, čvrstom i sigurnom igrom tijekom cijele utakmice, seniori Karlovca pokazali su svoju kvalitetu i nadmašili ekipu Žirafa rezultatom 6:2 te osigurali svoje mjesto u doigravanju. Rezultat otvaraju u dvanaestoj minuti utakmice zgoditkom Čunka na asistenciju Primužaka. U prvoj minuti drugoga poluvremena Markezić postiže još jedan gol u situaciji sa igračem više, no Žirafe minutu kasnije uzvračaju udarac i smanjuju vodstvo Karlovca na 2:1. Zanemarivši grešku u obrani, Karlovčani nastavljaju sigurnu igru te postižu još dva zgoditka do ponovnog smanjenja vodstva od strane Žirafa. Do svršetka same utakmice mreža Žirafa još sve dva puta zatresla zaslugom Kraščića i Čunka, što je seniorima Karlovca osiguralo uvjerljivu pobjedu.

Za Karlovac su nastupili: Kurtagić (GK), Ratkaj (A), Markezić (2G), Banay (2A), Kirš (G), Martinović (A), Primužak (A), Kraščić (G), Čunko (2G)

Karlovčanima je ostala još jedna utakmica drugoga kruga natjecanja koja će se odigrati ovaj petak u Lukovici, protiv ekipe Brezovice.

 

Poraz seniorki u Prvenstvu Hrvatske

Na Zagrebačkom Velesajmu prošle subote odigrana je utakmica Prvenstva Hrvatske u hokeju na ledu za žene između ekipa IHK Karlovac i KHL Dinamo Zagreb. Ovog je puta ekipa Dinama došla u pojačanom sastavu što je rezultiralo njihovom pobjedom nad ekipom Karlovca rezultatom 7:4. Iako je odigrana vrlo kvalitetna i dobra utakmica, katastrofalna realizacija seniorki Karlovca nažalost ih je koštala bodova.