PU karlovačka

Sedmero ozlijeđenih u dvije prometne nesreće

VIŠE IZ RUBRIKE

Teže posljedice

U Tušiloviću je 34-godišnji vozač izletio u zavoju, a na Drežniku 56-godišnjak je oduzeo prednost

Na području PU karlovačke u protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima je čak sedam osoba ozlijeđeno. Jedna se nesreća dogodila u Tušiloviću,  a druga u Karlovcu. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega iznijela je najprije detalje prometne u Tušiloviću.

-Jučer oko 5.30 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih nacionalnih oznaka upravljao je 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine  koji se nakon izlaska iz zavoja nije kretao sredinom obilježene trake već je skrenuo izvan kolnika i udario u žičano betonsku ogradu, a potom je vozilom udario i u kanal oborinskih voda. U prometnoj nesreći vozač i putnici- dvoje djece, državljani Hrvatske su lakše, dok je 38-godišnja putnica, državljanka Hrvatske, teže ozlijeđena. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, kazala je Požega te nastavila:

-Jučer u 11.25 sati na raskrižju Mostarske i Bakarske ulice u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 56-godišnjak koji dolaskom na raskrižje nije propustio osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 37-godišnjakinja, a koja se kretala cestom s prednošću prolaska. Tom prilikom je 56-godišnjak svojim vozilom oduzeo prednost prolaska i udario u vozilo 37-godišnjakinje koje je odbačeno izvan kolnika. U prometnoj nesreći, 42-godišnji putnik iz njezinog vozila je teško ozlijeđen, dok su 37-godišnja vozačica i 20-godišnja putnica iz vozila zagrebačkih registarskih oznaka lakše ozlijeđene. Protiv 56-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.