Prvi Karlovački

SDP-ov Dalibor Domitrović: Ovakve rezultate nisam čak niti očekivao, nego sam ih više priželjkivao

Autor: Sunčica Laić

19.05.2021

Politika

Prioriteti će nam kao i do sada biti gospodarstvo, projekti, rast i razvoj, poručuje Domitrović

Dalibor Domitrović (SDP) bit će gradonačelnik grada Ogulina i sljedeće četiri godine. Uvjerljivo je pobijedio u prvom krugu s osvojenih 3.779 glasova ili 58,31 posto. Na drugom mjestu je HDZ-ov Tomislav Lipošćak s osvojenih 1.984 glasova ili 30,61 posto, a na trećem DP-ov Marin Puškarić s osvojenih 588 ili 9,07 posto glasova. Za ogulinsko gradsko vijeće SDP-ova lista osvojila je osam mandata od ukupno 15, ali uskoro slijede dodatni izbori jer po Zakonu nedostaje jedan manjinski vijećnik tako da će vijeće u konačnici imati 16 članova.

-Ovakve rezultate nisam čak niti očekivao, nego sam ih više priželjkivao. Mislim da su građani prepoznali naš rad u protekle četiri godine, da su to nagradili i s apsolutnom većinom ulazim u drugi mandat, istaknuo je Domitrović.

Naglasio je kako će im prioriteti kao i do sada biti gospodarstvo, projekti, rast i razvoj.

-Nastavljamo s projektima koje smo započeli, a naravno i one nove koje smo predstavili u programu ćemo svakako u iduće četiri godine izrealizirati.

Ovim putem zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore, a prije svega onima koji su dali glas i povjerenje meni i listi SDP-a da i naredne četiri godine upravljamo gradom. Izuzetno me veseli velika izlaznost, od gotovo 60 posto, da su građani ipak shvatili da oni mogu na taj način utjecati na situaciju u samom gradu, poručuje Domitrović.

Foto: Facebook Dalibor Domitrović