Ka operativa

Scena u kvartu vol. 3 - ovaj mjesec na Gazi

VIŠE IZ RUBRIKE

„Scena u kvartu“ svaki mjesec na drugoj lokaciji

Predstavit će se tako Glazbeni centar Buka, a Marija Graša organizira izložbu „Ivanje u cvijetu“. Od 19 sati nastupa Martin Ladika, od 20 sati je na rasporedu Free Art Glitch, a završnica programa od 20.30 rezervirana je za koncert Superjunaka - Scan the Jam

„Scena u kvartu vol. 3“ ovaj mjesec je u „posjeti“ Gazi, u Skladišnoj ulici, javljaju iz Saveza udruga KAoperativa. Pa tako ovog petka od 17 sati organiziraju raznovrsni program povodom Ivanjskog krijesa.

Predstavit će se tako Glazbeni centar Buka, a Marija Graša organizira izložbu „Ivanje u cvijetu“. Od 19 sati nastupa Martin Ladika, od 20 sati je na rasporedu Free Art Glitch, a završnica programa od 20.30 rezervirana je za koncert Superjunaka - Scan the Jam.

Inače, KAoperativa zbog trenutnog nedostatka prostora Male Scene, program „Scena u kvartu“ održava jednom mjesečno po karlovačkim kvartovima, kako bi se čim više uključili lokalni nezavisni umjetnici i izvođači, civilne organizacije, te građani u kreativnom djelovanju, i to kroz podršku Saveza i uključivanjem svih članica Saveza s ciljem stvaranja što veće međuorganizacijske povezanosti i kooperacijskog duha.