Prvi Karlovački

Scan UP the Jam-Jam session za Urbani Park

Autor: Sunčica Laić

30.07.2020

Mozaik

Savez udruga KAoperativa zbog velikog interesa javnosti i povodom najave otvorenja Urbanog parka Hrvatskog doma, kao još jednu od ljetnih aktivnosti na otvorenom organizira samostalno 3. ovogodišnje izdanje Scan the Jama pod nazivom Scan UP* the Jam.

Ideja za pokretanje programa Scan the Jam je okupiti ljudi voljne eksperimentiranja sa zvukom.

Program je otvoren za sve zainteresirane, bez obzira na dobnu skupinu ili poznavanje glazbe, a dobrodošli su i slušači!

Kroz zajedničko druženje okupljeni mogu sudjelovati u improviziranoj svirci i stvaranju eksperimentalnih zvučnih sadržaja u neformalnom okruženju.

Pozivamo vas da nam se pridružite na svirci na otvorenom 08. kolovoza s početkom u 20 sati u parku uz lijevo krilo Hrvatskog doma i ispred Male scene. Ponesite vlastiti instrument ili samo piknik deku i provedite večer uz GOOD VIBE TRIBE i ekipu s Male Scene HD, poručuju iz KAoperative.

Ujedno, podsjećaju sve posjetitelje na odgovorno ponašanje u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Inače, projekt Hrvatski dom u centru provodi Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1, 947 milijuna kuna. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 1, 655 milijuna kuna ili s 85 posto sredstava. Projekt traje 24 mjeseca, od 29. listopada 2018. godine do 29. listopada 2020. godine.