Grad Karlovac

Sajam udruga održat će se u subotu, 7. listopada

VIŠE IZ RUBRIKE

Promocija lokalnih udruga

Za sudjelovanje na Sajmu udruga prijave traju do 29. rujna.

Grad Karlovac i ove godine, u suradnji s Udrugom Carpe Diem kao izvršnim organizatorom, organizira već tradicionalni Sajam udruga, na koji se zainteresirane udruge još stignu prijaviti.

Cilj Sajma je promovirati lokalne udruge raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi time ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice kao i posvetiti svoje vrijeme zdravom načinu života kroz bavljenje sportom, plesom, zdravom prehranom, prevencijom ovisnosti i slično.

Na Sajmu, koji će biti u subotu, 7. listopada, kao i svake godine, očekuju se sve udruge koje žele razmijeniti iskustva i kontakte, promovirati svoj rad i predstaviti se građanima.

Za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovac 2023. prijaviti se može do 29. 9. 2023. godine putem prijavnog obrasca kojeg je moguće preuzeti na sljedećem linku: https://www.karlovac.hr/novosti/javni-poziv-udrugama-za-prijavu-na-sajam-udruga-2023/23668. Za sve dodatne informacije udruge se mogu obratiti na: udruge@karlovac.hr.