PU karlovačka

S balkona ranio tri magarca

VIŠE IZ RUBRIKE

Kaznena prijava

53-godišnjaku oduzeta malokalibarska puška sa municijom i optičkim nišanom, zatim zračna puška te 202 komada raznog streljiva i 149 komada diabola

Policijski službenici PP Slunj su nad 53-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubijanje ili mučenje životinja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem muškarca se sumnjiči da je u noćnim satima 23. listopada s balkona obiteljske kuće na području općine Cetingrad iz malokalibarskog vatrenog oružja ranio tri magarca u vlasništvu 56-godišnjaka te im nanio ozljede u vidu strijelnih rana.

Temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu jučer, 24. listopada, izvršena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika kojom prilikom je pronađena i oduzeta malokalibarska puška s pripadajućim spremnikom i optičkim nišanom, zatim zračna puška te 202 komada raznog streljiva i 149 komada diabola.

Kaznena prijava protiv osumnjičenika biti će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu dok će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana biti podnijet optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu.