Prijateljske i revijalne utakmice i druženje

Rukometno okupljanje u spomen na rukometaša i trenera Milana Brkića

VIŠE IZ RUBRIKE

    Rukometaši i rukometni djelatnici prisjetit će se u nedjelju prijatelja i suradnika, rukometaša i trenera Milana Brkića, koji je preminuo prije osam godina.

    Svojom ljubavi prema rukometu i ljudima oko sebe, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Odgojio je brojne generacije sportaša, kako u klubovima, tako i u Rukometnoj školi Karlovac. Sjećanje na Milana Brkića bit će uz rukometnu loptu, kako bi on to najviše i volio.

    U nedjelju u 14 sati bit će posjet grobu Milana Brkića na groblju Dubovac. Okupljanje u Sportskoj dvorani na Rakovcu bit će od 15 sati i 30 minuta, a program počinje u 16 sati. Na početku će revijalne utakmice u mini rukometu odigrati djevojčice i dječaci Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac. U 16 sati i 45 minuta slijedi utakmica muških ekipa Rukometni klub "Dubovac Gaza" - "Karlovac 2". U 17 sati i 40 minuta bit će prisjećanje na sportsko djelovanje i život Milana Brkića. U 18 sati na rasporedu je utakmica ženskih ekipa Rukometni klub Škola rukometa Karlovac - "Karlovačke veteranke". (b.o.)